Even voorstellen: Julie van de Wal

Mijn naam is Julie van de Wal, ik kom uit Roermond en zit op het mbo-sportopleiding CIOS in Sittard. Hier doe ik een opleiding voor health coach en sportmassage. Jullie zullen mij tot april 2020 zien op de dinsdag en donderdag bij FYSIO plus in Maasbracht. Hier zal ik mensen gaan begeleiden om hun doelen te bereiken op gebied van beweging en voeding. 

Hoe lang ziet u Julie?

Jullie zullen mij tot april 2020 zien op de dinsdag en donderdag bij FYSIO plus in Maasbracht. Hier zal ik mensen gaan begeleiden om hun doelen te bereiken op gebied van beweging en voeding. Dus mocht je ook een doel willen behalen in je leefstijl? Laat mij wat weten, dan kunnen we hier samen voor gaan! Geef dit aan bij het secretariaat.

Verder zal ik in de loop van dit  jaar sportmassage gaan uitoefenen om nog meer te leren van het vak.
In de praktijk help ik de kinderfysiotherapeuten een handje mee met het begeleiden van kinderen op een basisschool en geef les aan het nieuwe Cool 2B Fit programma.

Sinds 2019 heeft FYSIO plus het certificaat officieel leerbedrijf voor studenten die een MBO-opleiding doen.

Julie van de Wal

Lees meer berichten