Elevator Pitch: Louis van Ark

Velen hebben mij de afgelopen weken op de verschillende locaties van FYSIO plus al voorbij zien komen. Ik zal me hier even aan jullie voorstellen: Mijn naam is Louis van Ark, 25 jaar en ben woonachtig in Roermond.

Vrijetijdsbesteding Louis

Tijdens mijn vrije tijd hou ik me vooral bezig met lekker sporten met vrienden, met bovenaan waterpolo, waarvoor ik wedstrijden speel bij RZ Roermond.  Daarnaast ben ik veel in de fitness te vinden. Waar ik nog een gaatje vrij heb probeer, ik nog wat te kickboksen.

Werk als fysiotherapeut

Sinds de zomer ben ik werkzaam als fysiotherapeut bij FYSIO plus, dit zal ik vooral doen op de locaties in Roermond, onder andere aan de Oranjelaan 8 en in de toekomst bij de nieuwe locatie van FYSIO plus bij Basic-Fit aan de Oranjelaan. Mijn ambitie is om mezelf zo goed als mogelijk te blijven ontwikkelen op het gebied van manuele/ sportfysiotherapie. Zo wil ik voor iedereen klaar te staan met klachten aan het bewegingsapparaat, die beperkingen en klachten geven tijdens sporten, hobby’s en in het dagelijks leven. Ik hou ervan om met mensen te werken die zelf gemotiveerd zijn aan de klacht te werken, te oefenen en zo sterker uit een behandeltraject te komen. 

 

Lees meer berichten