Bezoekers van de tourtocht in Maasgouw 11 juni 2022

Tourtocht voor scootmobielen en elektrische rolstoelen

Het Gehandicapten Platform Maasgouw (GPM) organiseert dit jaar voor het zeventiende jaar een tweetal mooie tochten voor scootmobielen en elektrische rolstoelen door de gemeente Maasgouw en omgeving. De eerste tocht vindt dit jaar plaats op zaterdag 11 juni.

 

Tijdens de tourtocht zal er ruim de tijd zijn om ervaringen uit te wisselen en kennis te maken met mederijders die u nog niet eerder was tegengekomen. Ook is er wederom de mogelijkheid om vertegenwoordigers van het bestuur vragen te stellen over bijvoorbeeld het aanvragen van voorzieningen via de Wmo. De tourtocht wordt volledig door vrijwilligers georganiseerd, en daarom is de organisatie verheugd dat ook dit maal weer belangeloos wordt meegewerkt door de Vrijwillige Politie, de EHBO, de dames van thuiszorgorganisatie Buurtzorg Maasgouw e.o. en de onmisbare begeleiders. Ook zal er weer een rolstoelbusje meerijden om onfortuinlijke pechvogels heelhuids thuis te brengen bij noodgevallen.

 

Was u verleden keer niet in de gelegenheid of aarzelde u nog om mee te gaan? Nergens voor nodig! Neem deze drempel en rij met ons mee. De tourtocht vindt plaats op zaterdagmiddag 11 juni. We starten om 13.30 uur, als vanouds vanaf het Kerkplein in Maasbracht. Aan alle deelnemers de oproep: zorg dat de accu van uw scootmobiel of elektrische rolstoel geladen is!!

 

Aanmelden is mogelijk, liefst per email: gpmaasgouw@gmail.com

Of telefonisch: 

  • Erik Verhees (coördinator), Linne 461724
  • Fysio Plus, Maasbracht 463284,

 

Tot ziens op zaterdag 11 juni bij de tourtocht voor scootmobielen en elektrische rolstoelen, een vrijwilligersinitiatief van de Stichting Gehandicapten Platform Maasgouw.

 

 

Lees meer berichten