Maak kennis met Bart!

Mijn naam is Bart Jansen, 28 jaar en wonend te Maasbracht.
Ik ben ruim 2 jaar geleden afgestudeerd aan de Hogeschool Zuyd als algemeen fysiotherapeut.

Na de opleiding ben ik direct gestart met de Master: Manuele therapie, die ik volgend jaar juni ga afronden. Hierdoor heb ik extra kennis en kunde opgedaan in het behandelen van gewrichten. Voor de opleiding fysiotherapie heb ik de opleiding CIOS in Sittard gevolgd en afgerond.

Buiten dat ik een enthousiaste fysiotherapeut ben. Doe ik in mijn vrije tijd aan voetbal en ben ik af en toe te vinden in de sportschool.

Ik kijk er ontzettend naar uit om te beginnen bij FYSIO plus.

De zin: “ik hoop u snel te zien”, is binnen ons werkveld niet helemaal gepast. Maar als ik u dan toch ontmoet in de praktijk, gaan we ons uiterste best doen om u zo snel en prettig mogelijk te helpen met het verminderen van de klachten.

Tot snel!
Bart Jansen

Lees meer berichten