Myrthe Zuidinga

 

Functie

Fysiotherapeut
BIG nummer: 29909566604

Specialisaties

  • Fysiotherapie
  • Kinderfysiotherapie

Over mij

Ik ben graag bezig, een beroep waarin ik samen met mensen aan de slag kan, past mij. Ik ben begonnen aan de opleiding Docent Lichamelijke Opvoeding maar mocht tussendoor overstappen naar de verkorte opleiding Fysiotherapie, met kanttekening sportrevalidatie.

Tijdens mijn reguliere opleiding heb ik stages gelopen in een kinderhospitaal en een kinderrevalidatiecentrum. Dit dankbare werk overtuigde mij ervan om mezelf te specialiseren op het gebied van kinderen. Naast de Master Kinderfysiotherapie heb ik recent een post-HBO specialisatie afgerond waarbij de nadruk ligt op de sensomotorische informatieverwerking.

Met veel plezier werk ik op beide locaties, aan huis of op locatie. Zo werk ik bijvoorbeeld ook op de vroegbehandeling van Koninklijke Kentalis, expertisecentrum voor spraak-taalproblemen.

Samenwerking met andere disciplines, directe interactie met ouders en omgeving zijn voor mij erg belangrijk om optimaal te kunnen werken. Samen proberen de uitdagingen in ontwikkeling en/ of gedrag te vertalen naar begrip, acceptatie en succes zijn voor mij speerpunten.

Naast het praktisch werken binnen mijn baan, zet ik mij als skilerares in om mensen met een handicap ook in de sneeuw plezier te laten beleven.

Email: myrthe@fysioplus.net
Tel.nr: 06 57095788