Marlou Kelleners

Functie

Fysiotherapie
Manuele therapie i.o.
BIG nummer: 49921113404

Specialisaties

  • Fysiotherapie
  • Manuele therapie i.o.

Over mij

Mijn naam is Marlou Kelleners. In 2017 ben ik afgestuurd als algemeen fysiotherapeute. Op dit moment ben ik bezig aan de Master Manuele Therapie om mijn kennis en vaardigheden te vergroten, zodat ik patiënten met zowel wervelkolomgerelateerde klachten als klachten aan de ledematen nog beter en efficiënter kan helpen.
In het verleden heb ik deel uitgemaakt van de eredivisie van het Vrouwenvoetbal (VVV-Venlo en PSV) en van​ Jong Oranje. Hieruit is een enorme passie voor voetbal ontstaan, alsook voor sport in het algemeen. Voortvloeiend uit deze passie heb ik me buiten de “algemene” klachten aan het bewegingsapparaat, ook verdiept in sportgerelateerde en orthopedische klachten.

Heeft u klachten aan het bewegingsapparaat tijdens het uitvoeren van uw sport,hobby, dagelijkse bezigheden, werk of heeft u een operatie ondergaan en hulp nodig bij de revalidatie, dan sta ik graag voor u klaar.
Middels een professionele blik en met oog voor uw persoonlijke wensen,​ doe ik mijn uiterste best om samen met u tot een geschikte behandeling te komen. Ik werk graag met mensen die net zo enthousiast zijn als ik en dus met een actieve houding klachten willen aanvliegen.
Vertrouwen en plezier staan bij mij hoog in het vaandel. Zorgen verdwijnen waar vertrouwen begint!

Email: marlou@fysioplus.net
Tel.nr: 0475 463 284