FYSIO plus Echt (Sportcity)

Heeft u lichamelijke klachten? Wilt u (sport)blessures voorkomen of verhelpen? Wilt u iets doen aan uw conditie? Of wilt u fitnessen onder begeleiding van een fysiotherapeut? Jong en oud iedereen is welkom bij FYSIO plus- Fysiotherapie Echt. Voor iedere klacht hebben wij in Echt een gespecialiseerde fysiotherapeut voor u klaar staan!

Onze locatie FYSIO plus Echt is gelegen in Sportcity in de Bandert. Dit is een mooi terrein in ontwikkeling in Noord Echt. Leisurepark in de Bandert zal uiteindelijk uitgroeien tot een familiepark, waar plezier in bewegen centraal staat. Onze praktijk in Sportcity ligt tegenover het zwembad en de sporthal in de Bandert. Het is een modern gebouw en biedt alle faciliteiten om u optimaal te kunnen begeleiden. Daarnaast is er veel parkeermogelijkheid. Het is de ideale locatie voor Fysio Fitness, Sportfysio en Medische Fysio, waar een gespecialiseerde fysiotherapeut u graag van uw klachten afhelpt!

 

Binnen FYSIO plus Echt bieden wij fysiotherapie, revalidatie en postoperatieve zorg na knie, heup of schouder operatie. Tevens is sportmassage op afspraak mogelijk! Wij beschikken over één behandelruimte en kunnen gebruik maken van de faciliteiten van Sportcity. U kunt voor verschillende klachten terecht bij FYSIO plus – fysiotherapie Echt.

U kunt voor de volgende aandoeningen terecht bij FYSIO plus – fysiotherapie Echt

Onze therapeuten op de locatie FYSIO plus - fysiotherapie Echt zijn:

Openingstijden

  • Maandag:     08.00 – 18.00
  • Dinsdag:       08.00 – 18.00
  • Woensdag:    op afspraak
  • Donderdag:   08.00 – 18.00
  • Vrijdag:         08.00 – 20.00
  • Zaterdag:       Gesloten

Maak een afspraak