Afscheid van Jos Boderie

Nieuwe tijden

Door Jos Boderie

Na 42 jaar fulltime in de praktijk gestaan te hebben, ga ik het vanaf 1 januari wat rustiger aan doen. 

In 1979 heb ik de praktijk opgericht. Sindsdien heb ik veel patiënten met klachten aan het bewegingsapparaat uit Maasbracht en omstreken kunnen en mogen helpen. Ik heb genoten van mooie samenwerkingen, zoals met de huisartsen en de voetbalclub. Door de jaren heen is de praktijk gegroeid. In het begin was het echt kleinschalig, met een praktijk aan huis in Maasbracht. Jaren later ging ik samen met de praktijk van collega Jos van Halbeek in Roermond. Inmiddels zijn we als FYSIO plus uitgegroeid naar een grote praktijk, met 5 locaties in 3 gemeenten. 

Ons team bestaat uit 25 fijne collega´s waar ik enorm trots op ben. Maar deze maand word ik 65 jaar en is wat mij betreft de tijd aangebroken om wat meer ruimte te hebben voor andere leuke dingen, samen met mijn vrouw Antoinette. 

Dat betekent dus dat ik vanaf 1 januari wat gas terug neem. Mijn aandeel in de maatschap draag ik over aan John Louwarts, Mariëlle Levels en Roel Babb, die al jaren samen met mij aan het roer stonden. Ik ben nog 2 dagen per week in de praktijk te vinden voor het behandelen van patiënten. Daarnaast blijf ik als ‘vliegende keep’ aanwezig ter ondersteuning van het team. Ik hoop u dus ook in het nieuwe jaar weer te begroeten, in de praktijk of in ´het dorp´! 

Recent Posts