Een nieuw avontuur wacht!

Het is enige tijd stil geweest. Een tijd om terug te kijken op meer dan 10 jaren intense werkbeleving. Wat heb ik genoten van het contact met jullie als kinderen, met de ouders of het systeem er om heen. En bovenal, genoten van alle werkplekken waar ik werkzaam ben mogen zijn via FYSIO plus.

Schooltjes, instellingen, aan huis bezoeken, dagcentra, het heeft me veel werkervaring en unieke momenten opgeleverd. Toch brengt mijn verlangen naar deze mooie verbinding tussen kind en ouders me nu elders. Ik mag in een andere praktijk onderdeel zijn van een multidisciplinaire setting, dat is waar ik van ga stralen. Met zoveel plezier en zoveel liefde heb ik de afgelopen jaren hier gewerkt.

Dank je wel voor jullie mooie, unieke, bijzondere, lachwekkende, tranentrekkende, enthousiaste momenten!

Straal, leef en beleef! Lieve groet, Myrthe

Recent Posts